Szolgáltatásunk

Az Intézmény teljes körű ellátást biztosít lakói részére.

A gondozottak elhelyezése kényelmes, kiszolgálása magas szintű. Személyre szabott, egyedi igények figyelembevételére is van lehetőség, a gondozás ennek megfelelően történik.

 

Orvosi és egészségügyi ellátás

A rendszeres orvosi ellátást a háziorvosi ellátás keretén belül biztosítja az Intézmény. Az épületben saját orvosi rendelő működik, ahol a háziorvos heti két alkalommal fogadja betegeit.
Az Intézmény segítséget nyújt a gondozottak szakellátás igénybevételéhez.
Az Intézményben 24 órás szaknővéri szolgálat működik. Az ápolás – gondozás az egyéni állapotnak megfelelően, ennek figyelembevételével történik.

Az Épületben gyógyszertár, továbbá bőrgyógyászati, reumatológiai, érambulanciai, ideggyógyászati magán szakorvosi rendelés is elérhető.

Mentálhigiénés ellátás

A Mentálhigiénés ellátás, heti többszöri torna, gyógytorna biztosított.

Étkeztetés

Napi háromszori főétkezés és délutáni uzsonna áll a gondozottak rendelkezésére. Orvosi elrendelés alapján diétás étkezés is lehetséges, erről diétás szaknővér gondoskodik.

Az Intézményben saját konyha működik, lehetővé teszi mind a házias ételek, mind a diétás ételek kínálatát.

Takarítás, mosás

Az Intézmény gondoskodik az apartmanok takarításáról.
Az ellátottak ruházatának piperemosása (ellátottak ruházatának külön mosása), vasalása saját mosodában történik

Egyéb ellátás, szolgáltatás

A gondozottak a szükséges személyes holmik beszerzéséhez, egyéni bevásárlásokhoz segítséget kapnak.
Egyéni és külön igények kielégítésére fodrász, masszás, pedikűr külön díjazás ellenében van lehetőség az Intézményen belül.
A gondozottak részére a pénz-, és értékmegőrzés biztosított.
Az Intézmény közreműködik, segítséget nyújt a rokoni kapcsolattartáshoz.

 

Különös figyelmet fordít az intézmény a szabadidő kulturált eltöltését biztosító rendezvények megtartására: megszervezi a névnapok, ünnepnapok, közösségi események megtartását, megteremti a hitélet gyakorlásának feltételeit. lehetőséget biztosít arra, hogy a bentlakók ünnepét a hozzátartozók az Intézményben ünnepeljék meg.

Az Intézmény megszervezi az igény szerinti színházi előadások, koncertek látogatását, a hosszabb-rövidebb kirándulásokat.